Wat kun je thuis met de bibliotheek?

Op deze pagina vind je een overzicht van alle online producten en diensten waar je als lid van Bibliotheek ROtterdam gebruik van kunt maken. Daarnaast vind je onderaan ook een aantal leuke online activiteiten.

Ook nu we weer geopend zijn, kun je nog steeds gebruik maken van onze online diensten!

Nog geen lid?

Sommige online diensten van de bibliotheek kun je ook gebruiken zonder lidmaatschap, maar met een Basis- of Plusabonnement heb je veel meer keuze en voordelen. Wil je hier gebruik van maken en toch lid worden? Dat kan, ook tijdens deze corona-periode, gewoon online. Ga naar onze pagina Word lid voor meer informatie.

Informatiepunt Digitale Overheid

Vanwege de maatregelen van het kabinet worden veel (overheids)zaken nu online afgehandeld. Heb je hier moeite mee en kun je wel wat hulp gebruiken? Je kunt in deze periode bellen naar het Informatiepunt Digitale Overheid. Zij helpen je met vragen over websites van de overheid. Je kunt onder andere bellen met vragen over het verlengen van je rijbewijs, het betalen van verkeersboetes, het aanvragen van huurtoeslag of het regelen van langdurige zorg. Maar ook met vragen over DigiD of het uitstellen van je belastingaangifte kun je bellen.

Het Informatiepunt is voor iedereen, dus ook als je geen lid bent van de bibliotheek. Dus loop je ergens tegenaan op een website van de overheid? Bel dan met (010) 281 61 03
(bereikbaar op dinsdag en woensdag van 13:00 uur tot 17:00 uur).

© 2019 - Bibliotheek Rotterdam

Voer uw gebruikersnaam / pasnummer en wachtwoord in.