Skip to main content

Contact

Contactgegevens

Heb je een vraag of opmerking over de bibliotheek? Bekijk dan eerst onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Onze klantenservice helpt je graag verder.

Je kunt ons op de volgende manieren bereiken:

  • Telefoonnummer: (010) 281 61 00 (bereikbaar van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur)

  • Whatsapp: (06) 1647 91 26 (bereikbaar van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 - 17:00 uur)

  • Contactformulier: vul het contactformulier in en ontvang zo snel mogelijk een antwoord.

  • Social media: stuur ons een berichtje op FacebookTwitter of Instagram

  • Postadres: De Bibliotheek Rotterdam, Postbus 22140, 3003 DC Rotterdam

Klachten en opmerkingen

Heb jij het idee dat er iets beter kan? Dat horen wij graag! Via het klachtformulier kun je jouw feedback doorgeven.

Abonnement opzeggen/wijzigen

Wil je je abonnement opzeggen? Of ben je bijvoorbeeld verhuisd en wil je dit doorgeven? Kom langs in een van onze vestigingen of vul het contactformulier of opzegformulier in. Pak voor het gemak alvast je lenersnummer erbij (rechtsonder op je bibliotheekpas). 

Aanschaftips

De collectie van Bibliotheek Rotterdam maken we graag voor en mét Rotterdammers. Mis je een boek in de collectie? Geef het aan ons door via het formulier aanschaftips. We kijken dan of we het boek kunnen aanschaffen. Samen bouwen we de collecite!

Zaalverhuur in de bibliotheek

Op zoek naar een vergaderzaal, workshopruimte of presentatieruimte? Bij ons ben je aan het juiste adres! Bekijk de pagina Zaalverhuur voor praktische informatie, cateringmogelijkheden, informatie over de ingang van de bibliotheek en de algemene voorwaarden. Hier vind je ook het intakeformulier.

Financiële gegevens

In Mijn Menu (bij Details financiële posten) kun je openstaande kosten betalen of stort je tegoed op je bibliotheekpas. Het betalen van openstaande kosten kan ook bij de betaalautomaten in de vestigingen of per acceptgiro. 

Lukt het niet om op bovenstaande manieren te betalen? Stort het bedrag dan op rekeningnummer NL19 ABNA 0644 5126 44 onder vermelding van je pasnummer en boete, boekvergoeding of contributie (graag per abonnementpas een aparte betaling). Overmaken van buiten Europa kan met BIC-code ABNANL2A.

Facturen kunnen digitaal (in pdf-formaat en met UBL-bestand) worden verstuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierbij ons BTW-nummer NL851922260B01 en de codes die je hebt ontvangen. Per post kunnen facturen naar: de Bibliotheek Rotterdam, t.a.v. facturatie, Hoogstraat 110, 3011 PV, Rotterdam. 

Blijf op de hoogte 

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er in de bibliotheek gebeurt? Volg ons dan op social media of schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.