Probeer de TijdschriftenBieb-app

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan kun je nu tijdelijk gebruik maken van de nieuwe app de TijdschriftenBieb.

In de app staan zestien tijdschriften die je gratis kunt lezen. Denk aan: Margriet, Vrij Nederland, Viva, Happinez, Yoga Magazine en AutoWeek. Van elk tijdschrift zijn de edities vanaf begin 2020 beschikbaar, altijd tot de voorlaatste editie. Hopelijk zit er iets leuks voor jou tussen. Ontdek het snel in de app.

De app downloaden

• Download de app ‘TijdschriftenBieb’ op je tablet of mobiel. Dit kan in de App Store (voor Apple-apparaten) of de Google Play Store (voor Android-apparaten).
  • Bekijk eerst previews van tijdschriften en kies voor lezen.
  • Log nu in met je Mijn Menu-account van de bibliotheek. Nu kun je een tijdschrift downloaden naar je leesmap, lezen en ook weer verwijderen.
  • Je mag zoveel tijdschriften lezen als je wilt. Na drie weken worden tijdschriften automatisch uit de leesmap verwijderd.

Over de pilot

De TijdschriftenBieb is onderdeel van een pilot van de Koninklijke Bibliotheek, waar wij ook aan meedoen. Met deze pilot, die zes maanden duurt, willen wij onderzoeken of tijdschriften deel moeten uitmaken van de online collectie.

Vragen over de app?

Lees dan eerst de Veelgestelde vragen in de app of online. Kom je er toch niet uit?  Neem dan contact op met de klantenservice van de online Bibliotheek.

Heel veel leesplezier!