• Contact

  Vragen over onze dienstverlening, zoals reserveringen, abonnementen en telaatgeld? Ons Klantencontactcentrum helpt je graag! Daarnaast is het mogelijk om je suggesties of vragen digitaal aan ons door te geven.

  Houd voor het gemak alvast je pas bij de hand.

 • Adresgegevens

  De Centrale Bibliotheek is gelegen in hartje Rotterdam, vlakbij Station Blaak. Het bezoekadres van zowel de bibliotheek als ons Bibliotheektheater is Hoogstraat 110. Je bereikt het theater via de zij-ingang van de Centrale Bibliotheek. Bekijk de routebeschrijving voor een gedetailleerde uitleg.
  Wilt u een vestiging bezoeken? Dan verwijzen wij u naar het adressenoverzicht voor de gegevens van al onze vestigingen. Post voor de Bibliotheek Rotterdam kunt u sturen naar ons postadres: de Bibliotheek Rotterdam, Postbus 22140, 3003 DC Rotterdam.

  Adressenoverzicht

 • Betaal- en factuurgegevens

  U kunt in Mijn menu - 'Details financiƫle posten' via iDEAL openstaande kosten betalen en/of tegoed storten op uw bibliotheekpas. Betalen kan ook bij de betaalautomaten in de vestigingen of per acceptgiro. Lukt dit niet? Stort het bedrag dan op rekeningnummer NL19ABNA0644512644. Vermeld pasnummer en boete, boekvergoeding of contributie in het onderwerp. Graag per pas een aparte betaling. Overmaken van buiten Europa kan met BIC-code: ABNANL2A.

  Facturen kunt u sturen naar Bibliotheek Rotterdam, facturatie, Hoogstraat 110, 3011 PV Rotterdam, of digitaal in PDF formaat (met UBL-bestand) naar: crediteuren@bibliotheek.rotterdam.nl. Vermeld hierbij ons BTW-nummer NL851922260B01 en de codes die u hebt gekregen.

  Mijn menu

 • Veelgestelde vragen

  Hebt u vragen met betrekking tot bijvoorbeeld onze dienstverlening, abonnementen en reglementen? Of wilt u meer weten over het zoeken naar boeken, lenen van e-books, het reserveren en verlengen van materialen en andere zaken? Bekijk dan onze lijst met veelgestelde vragen, misschien staat uw antwoord ertussen. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier of bel met onze klantenservice via telefoonnummer (010) 2816 100. Wij helpen u graag verder.

  Veelgestelde vragen

Volg ons

 

Volg ons ook op Facebook, Youtube, Twitter, Flickr en Instagram:

facebook  youtube  twitter  flickr  instagram 

Contact pagina

Contactformulier