Skip to main content

Schoolmeesterzaal

Een moderne zaal aangrenzend aan de Theaterfoyer en de Anna Blamanzaal op de begane grond. Zeer geschikt voor vergaderingen, workshops, cursussen, presentaties en zakenlunches.

Vergaderen tot 18 personen

Presenteren tot 25 personen

In het kort 

  • Vergaderopstelling (tot 18 personen), theateropstelling (tot 25 personen), U-opstelling (tot 18 personen), kring van stoelen (tot 20 personen)

  • Andere opstellingen zijn op aanvraag mogelijk

  • Projector, scherm, pc en geluid is aanwezig

  • Eigen laptop aansluiten is mogelijk (HDMI- en VGA-kabel aanwezig)

  • 1 flipover met stiften

Tarieven

De Schoolmeesterzaal is voor één of twee dagdelen te boeken. Het avondtarief geldt op werkdagen vanaf 18.00 uur. De prijzen zijn exclusief btw.

Type dag1 dagdeel / 2 dagdelen
Werkdag ochtend/middag

€230,- / €420,-

Werkdag avond en weekend

€295,- / €545,-

Catering

Catering is bij te boeken op aanvraag. We werken uitsluitend samen met onze huiscateraar Bistrobar Binnenrotte. Alle cateringarrangementen zijn op afkoop. Bekijk hier het assortiment.

Intakeformulier

Heb je interesse in de Schoolmeesterzaal? Vul dan het intakeformulier in. We nemen zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 3 werkdagen, contact op.

Contact

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze Specialisten Zaalverhuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..