Skip to main content

Bibliotheektheater

Een sfeervol, intiem theater met goede akoestiek. Geschikt voor presentaties, kleinschalige congressen, colleges en culturele evenementen.

Zicht vanaf het balkon

Zicht achterin de zaal

Interviewsetting vanaf de zijkant

Foyer voor inloop, pauze en/of borrelmoment

Theaterfoyer met eigen entree

Plattegrond van het theater

In het kort

  • Maximaal 174 personen (vaste opstelling). Beneden 149 zitplekken en op het balkon 25 zitplekken

  • Tot 4 rolstoelplekken beschikbaar (afhankelijk van de grootte van de rolstoelen)

  • Netto speelvlak: 8m x 5,75m

  • Huur is inclusief 1 technicus, projector, scherm en geluidsversterking. Houd rekening met extra technische kosten bij een muziek- en/of theatervoorstelling

  • Huur is inclusief theaterfoyer met eigen entree (draaideur)

  • De ventilatie in het Bibliotheektheater is op basis van toevoer van de verse lucht afhankelijk van de Co2-waarde in de zaal

  • Meer weten over de mogelijkheden van het theater? Bekijk hier de algemene gegevens, technische en logistieke faciliteiten en aandachtspunten voor aanleveren presentaties

Tarieven

Het Bibliotheektheater is voor één of twee dagdelen te boeken. Het avondtarief geldt op werkdagen vanaf 18:00 uur. De prijzen zijn exclusief btw.

Type dag1 dagdeel / 2 dagdelen
Werkdag ochtend/middag

€890,- / €1.630,-

Werkdag avond en weekend

€1.145,- / €2.165,-

Catering

Catering is bij te boeken op aanvraag. We werken uitsluitend samen met onze huiscateraar Bistrobar Binnenrotte. Alle cateringarrangementen zijn op afkoop. Bekijk hier het assortiment. 

Intakeformulier

Heb je interesse in het Bibliotheektheater? Vul dan het intakeformulier in. We nemen zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 3 werkdagen, contact op. De aanvraag voor het Bibliotheektheater moet minimaal 4 weken voorafgaand aan de datum van de bijeenkomst bij ons binnen zijn.
Alleen op basis van een ingevuld intakeformulier kunnen wij een offerte voor je maken.

Contact

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze Specialisten Verhuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..