Bibliotheektheater

Een sfeervol, intiem theater met goede akoestiek. Geschikt voor presentaties, kleinschalige congressen, colleges en culturele evenementen.

Zicht vanaf het balkon

Zicht achterin de zaal

Interviewsetting vanaf de zijkant

Foyer voor inloop, pauze en/of borrelmoment

Theaterfoyer met eigen entree

Plattegrond van het theater

Zaalverhuur in coronatijd

Het bibliotheektheater is weer te huur zonder de afstand én met coronatoegangsbewijs voor de organisatie, gasten en sprekers. Het scannen van het coronatgoegangsbewijs wordt gedaan door de bibliotheek. De kosten hiervoor worden op de offerte opgenomen. Dit zijn helaas verplichte extra kosten.

Digitale mogelijkheden (livestream/opnames)

In het theater hebben we de mogelijkheid om bijeenkomsten te livestreamen of op te nemen. Dit is mogelijk met of zonder publiek (afhankelijk van de scherpte van de maatregelen). Op deze manier bieden we de mogelijkheid om bijeenkomsten/presentaties/lezingen/conferenties op een professionele manier digitaal te organiseren. Bekijk de verschillende pakketten voor een livestream en/of opname.

Faciliteiten en tarieven

De faciliteiten, tarieven en cateringmogelijkheden blijven ongewijzigd en vind je hieronder op deze pagina. Wel heeft onze huiscateraar Bistrobar Binnenrotte uiteraard ook de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen voor wat betreft de catering.

Bekijk hier nog aanvullende informatie over zaalverhuur in coronatijd. Het protocol met de maatregelen en huisregels op de dag zelf bespreken we met de aanvrager, zodra de reservering definitief is gemaakt.

Contact

Neem contact met ons op via het intakeformulier of stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (omdat we thuiswerken zijn we goed bereikbaar via de mail). Wil je graag gebeld worden? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In het kort

  • Maximaal 174 personen (vaste opstelling). Beneden 149 zitplekken en op het balkon 25 zitplekken

  • Tot 4 rolstoelplekken beschikbaar (afhankelijk van de grootte van de rolstoelen)

  • Netto speelvlak: 10m x 6m

  • Huur is inclusief 1 technicus, projector, scherm en geluidsversterking. Houd rekening met extra technische kosten bij een muziek- en/of theatervoorstelling

  • Huur is inclusief theaterfoyer met eigen entree (draaideur)

  • De ventilatie in het Bibliotheektheater is op basis van toevoer van de verse lucht afhankelijk van de Co2-waarde in de zaal

  • Meer weten over de mogelijkheden van het theater? Bekijk hier de algemene gegevens, technische en logistieke faciliteiten en aandachtspunten voor aanleveren presentaties

Tarieven

Het Bibliotheektheater is voor één of twee dagdelen te boeken. De prijzen zijn exclusief btw.

Werkdag

€750,- / €1.380,-

Weekend

€970,- / €1.840,- 

Catering

Catering is bij te boeken op aanvraag. We werken uitsluitend samen met onze huiscateraar Bistrobar Binnenrotte. Bekijk hier het assortiment. 

Intakeformulier

Heb je interesse in het Bibliotheektheater? Vul dan het intakeformulier in. We nemen zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 3 werkdagen, contact op. 

Contact

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze Specialisten Verhuur Janina en Roos via 010 - 281 61 68 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

© 2019 - Bibliotheek Rotterdam

Voer uw gebruikersnaam / pasnummer en wachtwoord in.