Anna Blamanzaal

Een moderne zaal aangrenzend aan de Theaterfoyer en de Schoolmeesterzaal op de begane grond. Geschikt voor vergaderingen, workshops, trainingen, cursussen en zakenlunches.

Vergaderen tot 12 personen (zonder coronamaatregelen)

Presenteren tot 20 personen (zonder coronamaatregelen)

Zaalverhuur in coronatijd

De Anna Blamanzaal is een smalle kleine ruimte. De maximum capaciteit voor deze ruimte is momenteel 8 personen en de maximale huurduur is 4 uur.

Videobellen

Deze ruimte huren in combinatie met een videobelscherm? Dat kan! Het videobelscherm heeft een beweegbare camera met sensor, zodat er met vier mensen fysiek vergaderd kan worden en andere gasten op afstand.

Ventilatie

In de ruimte is een Co2-meter aanwezig die de Co2-waarde continu meet. Op deze manier is de luchtkwaliteit in de ruimte tijdens coronatijd te monitoren. Helaas is tot nader order de airco uitgeschakeld. De specialisten zaalverhuur kunnen je hier meer over vertellen en wat dit voor invloed heeft op je bijeenkomst.

Faciliteiten, catering, tarieven

De faciliteiten en cateringmogelijkheden blijven ongewijzigd en vind je hieronder op deze pagina. Wel heeft onze cateraar Bistrobar Binnenrotte uiteraard ook de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen voor wat betreft de catering.

Bekijk hier nog aanvullende informatie over zaalverhuur in coronatijd.

Contact

Neem contact met ons op via het intakeformulier of stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (omdat we thuiswerken zijn we goed bereikbaar via de mail). Wil je graag gebeld worden? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In het kort 

  • Vergaderopstelling (maximaal 12 personen), theateropstelling (maximaal 20 personen)

  • LCD-scherm, pc, geluid aanwezig

  • Eigen laptop aansluiten is mogelijk (HDMI- en VGA-kabel aanwezig)

  • 1 flipover met stiften

Tarieven

De Anna Blamanzaal is voor één of twee dagdelen te boeken. De prijzen zijn exclusief btw.

Werkdag

€160,- / €300,-

Weekend

€210,- / €390,-

Catering

Catering is bij te boeken op aanvraag. We werken uitsluitend samen met onze huiscateraar Bistrobar Binnenrotte. Bekijk hier het assortiment.

Intakeformulier

Heb je interesse in de Anna Blamanzaal? Vul dan het intakeformulier in. We nemen zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 3 werkdagen, contact op.

Contact

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze Specialisten Verhuur Janina en Roos via 010 - 281 61 68 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2019 - Bibliotheek Rotterdam

Voer uw gebruikersnaam / pasnummer en wachtwoord in.