Skip to main content

Arrangementen

Kijken, leren en filosoferen

Een inspirerende teammiddag in Bibliotheek Rotterdam.

Ben je op zoek naar een inspirerende locatie voor een teamuitje met eventueel een mogelijkheid om ook te vergaderen/brainstormen? In Bibliotheek Rotterdam hebben we een geschikte optie: Kijken, leren, en filosoferen, waarbij je met je team wordt uitgedaagd en geïnspireerd.

Jullie maken kennis met het gedachtengoed van Desiderius Erasmus op de Erasmus Experience, krijgen een uniek kijkje in de erfgoedcollectie en ten slotte worden jullie uitgedaagd door het programma Beeldkraken. 

Uiteraard is er ruimte voor eigen invulling in de vorm van een brainstorm of teamoverleg. Bespreek je wensen met de afdeling Zaalverhuur door contact op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 010-2816168.

Dit arrangement is te boeken voor minimaal 10 personen en maximaal 30 personen tegelijkertijd. 

Schrijvers over Thema's

Zoek je nog verdieping en een inspirerende blik op het thema van jouw bijeenkomst? Denk eens aan het uitnodigen van een schrijver!
In samenwerking met de Schrijverscentrale bieden wij het programma Schrijvers over Thema’s aan. 

Aan dit programma zijn schrijvers verbonden die op verschillende manieren een bijdrage kunnen leveren aan jouw bijeenkomst. Zo kunnen ze inspelen op thema’s waar je als organisatie mee bezig bent. Denk bijvoorbeeld aan grote maatschappelijke thema’s als klimaat of ongelijkheid, maar ook vraagstukken over diversiteit en inclusie. Schrijvers kunnen optreden als dagvoorzitter, een lezing geven of de dag samenvatten in een gesproken column. Is je interesse gewekt? Kijk voor meer informatie op de website.