Bibliotheek Rotterdam biedt drie abonnementen aan. Abonnementen waarmee je boeken kunt lenen, maar ook toegang hebt tot wifi, korting krijgt op evenementen, ebooks leest en meer. Zo heb je met het startabonnement al voor 1 euro per maand onbeperkt wifi en leen je met het Plusabonnement boetevrij!

Ben je nog geen 18 jaar dan is het lidmaatschap gratis.

Heb je een Rotterdampas? Dan krijg je 50% korting op een Basisabonnement. Wil je hier gebruik van maken, loop dan even langs de balie van jouw bibliotheek. Deze korting is niet online te verzilveren. Met een Basisabonnement of een Plusabonnement lees je onbeperkt ebooks met een leentermijn van drie weken. Meer over e-books.

In het overzicht hieronder zie je welk abonnement het beste bij je past. Wil je nog meer te weten komen over de verschillende abonnementen? Check dan onze FAQ of informeer bij de klantenservicebalie in één van onze vestigingen. De Algemene Voorwaarden voor abonnementen vind je op onze reglementen-pagina.

Let op: Op 1 oktober 2018 veranderen de voorwaarden van het Plusabonnement. In dit nieuwsbericht lees je alles over de aankomende wijzigingen.


                                                                   (Klik op onderstaande afbeeldingen voor een vergrote versie.)

Abonnementen mrt 2018

  tarievenjuni20172van2