Je kunt kiezen uit drie abonnementen. Abonnementen waarmee je boeken kunt lenen, maar ook toegang hebt tot wifi, korting krijgt op evenementen, ebooks leest en meer. Zo heb je met het Startabonnement al voor 1 euro per maand onbeperkt wifi en leen je met het Plusabonnement boetevrij!

Ben je nog geen 18 jaar dan is het lidmaatschap gratis. Heb je een Rotterdampas? Dan krijg je korting op een Basisabonnement. Per 1 maart 2019 is deze korting 25%. Wil je hier gebruik van maken, kom dan naar de balie van jouw bibliotheek. Deze korting is niet online te verzilveren. Met een Basisabonnement of een Plusabonnement lees je onbeperkt ebooks met een leentermijn van drie weken. Meer over e-books.

In het overzicht hieronder zie je welk abonnement het beste bij je past. Wil je nog meer te weten komen over de verschillende abonnementen? Check dan onze veelgestelde vragen of informeer bij de klantenservicebalie in één van onze vestigingen. De Algemene Voorwaarden voor abonnementen vind je op onze reglementenpagina.

Wijziging voorwaarden Plusabonnement

Let op: Op 1 oktober 2018 zijn de voorwaarden van het Plusabonnement gewijzigd. In dit nieuwsbericht lees je alles over deze wijzigingen. Heb je je Plusabonnement afgesloten vóór 1 oktober, dan gelden de voorwaarden van voor 1 oktober, deze kun je hier bekijken. De nieuwe voorwaarden gelden automatisch met ingang van je nieuwe abonnementsperiode. Wil je liever direct overstappen, tijdens je abonnementsperiode? Dat kan in jouw bibliotheek. Met vragen kun je bellen of mailen naar de klantenservice: 010-2816100 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tarieven per 1 maart 2019 (Klik op onderstaande afbeeldingen voor een vergrote versie):

 Abonnementenoverzicht

 abonnementenoverzicht per 1-3-2019 deel 2.JPG