• Home
  • Netwerk Digitale Inclusie

Netwerk Digitale Inclusie 55+

Bijdragen aan de digitale inclusie van 55-plussers in Rotterdam? Sluit je dan aan bij het Netwerk Digitale Inclusie 55+.

Wat is het Netwerk Digitale Inclusie 55+?

Een netwerkorganisatie die toewerkt naar een stedelijk en gebiedsgericht samenwerkingsverband voor het versterken en ondersteunen van digitale vaardigheden van 55-plussers. Binnen dit samenwerkingsverband kunnen we een groot aantal oudere Rotterdammers helpen, ondersteunen en onderrichten. Met een aanbod dat past bij hun behoeften dragen we zo bij aan zelfredzaamheid op digitaal gebied, en een verbeterd welzijn van 55-plussers. Bibliotheek Rotterdam is regievoerder van het netwerk.

 

Ambitie

Op dit moment brengen we het netwerk in kaart en zorgen we dat het bestaande aanbod op elkaar aansluit. De gezamenlijke ambitie is dat in 2022 alle partners zicht hebben op het totale aanbod en in staat zijn om 55-plussers door te verwijzen naar de best passende aanbod. Daarnaast weten veel oudere Rotterdammers met hun digitale vragen moeiteloos hun weg te vinden in dit Netwerk en vinden ze snel voor hen passende ondersteuning of hulp.  

Agenda

Binnenkort hopen we je meer te kunnen vertellen over het cursusaanbod.

Bijdragen?

Bied jij een educatief- of hulpverleningsaanbod op digitaal gebied dat gericht is op 55-plussers? Heb jij contact met de doelgroep en wil/kun je doorverwijzen naar dit aanbod? Wil je je aansluiten bij dit samenwerkingsverband en hiermee een bijdrage leveren aan het vergroten van de digitale vaardigheden en daarmee het welzijn van 55-plusser in de stad?

Neem dan contact op met Merit van Breukelen of Noesja Hoffschlag:

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • 06-16452505

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • 06-50693949

  • door John Vane

© 2019 - Bibliotheek Rotterdam

Voer uw gebruikersnaam / pasnummer en wachtwoord in.