Skip to main content

Workshop Poetry Slam Rotterdam

Van 01 mei 2024 15:00 tot 01 mei 2024 17:00

Workshop: "Van Woorden tot Wedstrijd"
Stap in de spannende wereld van Slam Poetry en ontdek de kunst van de slambattle! Poetry Slam Rotterdam is verheugd om een inspirerende workshop te presenteren, geleid door de getalenteerde Benzokarim – finalist van Poetry Slam Rotterdam 2019 en winnaar van de 3de plaats op het NK Poetry Slam 2020.

Deze dynamische workshop is ontworpen om je vaardigheden te verfijnen, je zelfvertrouwen te vergroten en je voor te bereiden op een echte slambattle. Hier zijn de leerdoelen van de dag:
- Ontdek de unieke dynamiek en competitieve elementen van Slam Poetry en leer hoe je je kunt voorbereiden op een succesvolle slambattle.
- Hoe maak je je teksten functioneel voor een slambattle? Leer hoe je je stukken kunt aanpassen en optimaliseren voor een slambattle, zodat je je beste zelf kunt laten zien op het podium.
- Selecteer je beste stukken: Ontdek hoe je krachtige en betekenisvolle stukken kunt kiezen die resoneren met jou en je publiek. Leer hoe je je creativiteit kunt kanaliseren om impact te maken op het podium en jezelf te onderscheiden in een slambattle.
- Oefenen voor je optreden: Doe mee aan interactieve oefeningen en ontvang persoonlijke feedback om je voor te bereiden op je eigen slambattle-optreden. Ontwikkel je podium vaardigheden en vergroot je zelfvertrouwen in een ondersteunende en stimulerende omgeving.

Of je nu een ervaren performer bent of nieuwsgierig bent naar de wereld van slambattles, deze workshop biedt een unieke kans om je passie voor poëzie te verkennen en je vaardigheden te verbeteren.

Mis deze kans niet om je voor te bereiden op een spannende slambattle-ervaring! Reserveer vandaag nog je plek en maak je klaar om je creativiteit, expressie en podium vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.
We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 1 mei in de Centrale Bibliotheek Rotterdam!

Meedoen?

Datum

Woensdag 01 mei 2024

Tijdvak

Van 15:00 tot 17:00

Locatie

Onderwerp

Cultuur, Jongeren