Skip to main content

Klerendag: tweedehands kledingmarkt

Van 30 april 2024 11:00 tot 30 april 2024 16:00

Tweedehands kleding is een goed alternatief voor fast fashion: beter voor het milieu, beter voor je portemonnee en je hebt de kans om unieke kledingstukken te scoren en je eigen stijl te ontwikkelen.

Kom gezellig snuffelen tussen de pareltjes van de Kledingbank, laat je inspireren en ga met een schat aan ideeën en toffe kleren weer naar huis!

Na het succes van de vorige editie zijn er ook deze keer weer stylisten van de Angel Fashion Academy aanwezig om je van een professioneel advies te voorzien. Weet je eigenlijk niet goed welke keuzes je moet maken, laat je dan gratis adviseren.

Als je even helemaal niks wil kopen maar er wel ‘als nieuw’ uit wil zien, helpt Marsha van Rebel Remake je. Want met creatieve combinaties en kleine originele upcycling aanpassingen, blaas je huidige kleding nieuw leven in! 

Kleren repareren is ook een duurzame manier om met je garderobe om te gaan. Daarom verzorgt tante Ann, naaidocent en creatief coupeur, een repair-café waar je leert om zelf kleine kledingreparaties te doen. 

De Kledingbank zal op de markt niet alleen tweedehands kleding van goede kwaliteit verkopen maar ook een aantal zeldzame pareltjes uit de collectie. Kledingbank Rotterdam werkt alleen met vrijwilligers en helpt ieder jaar meer dan 4000 mensen, die om wat voor reden dan ook geen geld hebben voor kleding, aan een nieuwe garderobe.

Praktische informatie

  • Locatie: Hal, Centrale Bibliotheek.
  • Toegang: gratis, vrije inloop

Datum

Dinsdag 30 april 2024

Tijdvak

Van 11:00 tot 16:00

Locatie

Onderwerp

Cultuur