Heb je deze zomer eindelijk tijd om rustig te lezen of een filmpje te kijken? Of bezoek je graag een van de vele evenementen in onze bibliotheek? Word dan nu drie maanden gratis lid bij Bibliotheek Rotterdam en geniet van alle voordelen.

Leen uit onze collectie met meer dan 500.000 boeken, dvd’s en cd’s. Bezoek een van onze zestien locaties in Rotterdam of krijg 25 procent korting op het brede aanbod van voorstellingen, trainingen, workshops en andere activiteiten. Het proeflidmaatschap* heeft de voorwaarden van het Basisabonnement. Je kunt lid worden tot 30 september. Je abonnement is vanaf het moment van inschrijving drie maanden geldig en stopt automatisch. Natuurlijk vinden we het fijn wanneer je daarna lid bij ons blijft, maar je zit nergens aan vast.

We zien je graag op een van onze locaties om van dit aanbod gebruik te maken!

Alle kinderen die lid zijn of worden van Bibliotheek Rotterdam krijgen deze  zomervakantie een grote Kom uit die kraan-kleurplaat cadeau (op=op). Lidmaatschap tot 18 jaar is gratis, dus schrijf je snel in!

*Dit aanbod is alleen geldig voor nieuwe leden en voor iedereen die langer dan drie maanden geen lid is geweest van Bibliotheek Rotterdam.