Bibliotheek Rotterdam uitgeroepen tot 'Beste Vergaderlocatie van het jaar 2019'

Bibliotheek Rotterdam is op maandag 27 januari verkozen tot 'Beste vergaderlocatie van het jaar 2019' op het MEETINGS Business Event. MEETINGS, hét vaktijdschrift voor zakelijke bijeenkomsten reikt jaarlijks de publieksprijzen uit in verschillende categorieën. Dit jaar was Bibliotheek Rotterdam genomineerd in de categorie ‘beste vergaderlocatie 2019’. Opdrachtgevers, evenementenorganisatoren en lezers van het vaktijdschrift MEETINGS konden de afgelopen maanden stemmen op hun favoriet.

 

Groei van de zaalverhuur

Bibliotheek Rotterdam is in 2014 begonnen met het verhuren van zalen in de Centrale Bibliotheek.  In die zes jaar tijd zijn de zalen en de werkprocessen verbeterd en heeft de bibliotheek een echte professionaliseringsslag doorgemaakt. Inmiddels heeft de bibliotheek een vast klantenbestand van trouwe huurders die zeer tevreden zijn met de Centrale Bibliotheek als locatie voor hun evenement, congres, vergadering of training. Per jaar wordt er ruim 400 keer een zaal gehuurd.

“Onze kracht? Een combinatie van de centrale ligging van het pand én onze persoonlijke benadering. We proberen van iedere bijeenkomst een succes te maken. Van korte vergadering tot meerdaags congres”, aldus specialisten Zaalverhuur Roos en Janina. Die waardering betaalt zich nu uit in deze award, waar de bibliotheek zeer trots op is.

Zaalverhuur

De Centrale Bibliotheek beschikt over 9 zalen die variëren in capaciteit, maar die allemaal van alle gemakken zijn voorzien. Neem een kijkje op onze pagina Zaalverhuur voor meer informatie.

    © 2019 - Bibliotheek Rotterdam

    Voer uw gebruikersnaam / pasnummer en wachtwoord in.