Bibliotheek Rotterdam is op zoek naar een: 

Gastvrouw/-heer Het Lage Land

Bibliotheek Rotterdam is met bijna 2,7 miljoen bezoeken de drukstbezochte culturele instelling van Rotterdam. De bibliotheek vind je in de stad, in de buurt, op school en online. Onze missie? Bibliotheek Rotterdam helpt Rotterdammers om bewust, kritisch en actief deel te nemen aan de samenleving. Dit doen we door toegang te geven tot betrouwbare kennis en informatie en door activiteiten te organiseren op het gebied van taal, cultuur en maatschappij. We bieden dit zowel fysiek als digitaal aan, op een laagdrempelige wijze en bij voorkeur in de nabije omgeving van Rotterdammers. De bibliotheek is voor iedereen een uitnodigende ontmoetingsplek, waar mensen graag vertoeven, plezier hebben en waar vaardigheden aangereikt worden die ze nodig hebben om mee te kunnen doen in de samenleving.  

Bibliotheek Rotterdam is een third place: een plek om elkaar te ontmoeten, je te ontwikkelen, materialen te lenen, te creëren en te ontspannen op neutraal terrein. De bibliotheek wordt daardoor gedragen en gevormd door Rotterdammers.

Wat ga je doen?

Het Lage Land is een kleine vestiging en je zorgt er samen met de vaste medewerker voor dat de bezoeker zich welkom voelt in de Bibliotheek. Je helpt mee met het opruimen van materialen en beantwoordt de vragen van de bezoeker.

Wie ben jij?

  • Je vindt het leuk om actief mee te denken om de service voortdurend te verbeteren.
  • Je bent representatief en klantvriendelijk.
  • Je bent bereid tot het volgen van trainingen en/of instructies, als dit voor het uitvoeren van bovenstaande nodig is

Werktijden

Maandag van 11.00 -16.00 (of 11.00-13.30 en/of 13.30 - 16.00 uur)
Dinsdag 11.00-13.30 uur
Een dagdeel per week is mogelijk.

Wat bieden wij?

  • Een plezierige en maatschappelijk georiënteerde omgeving waar het werk zowel zinvolle als leuke ervaring is;
  • Je wordt begeleid en ondersteund door de collega’s van de bibliotheek;
  • Workshops, kerstattentie en jaarlijks uitje;
  • Reiskostenvergoeding en verzekering;
  • Gratis lidmaatschap van Bibliotheek Rotterdam

Solliciteren

Bibliotheek Rotterdam werkt samen met de Unie van Vrijwilligers (www.uvvrotterdam.nl) voor administratie en eerste werving van vrijwilligers. Aanmelden kan bij Ellen Pannevis via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

© 2019 - Bibliotheek Rotterdam

Voer uw gebruikersnaam / pasnummer en wachtwoord in.