Wat kan ik met 'Mijn menu' ?

‘Mijn menu' is een internetdienst van Bibliotheek Rotterdam. Als je je aanmeldt bij Mijn menu heb je toegang tot de volgende informatie en diensten:

• Wat heb ik thuis?
    Toont de geleende titels.
  • Verlengen
    Gemeld wordt of je geleende titels kunt verlengen. Zo ja, dan klik je op de knop ‘Verleng aangevinkte materialen’. De titels worden verlengd en de nieuwe inleverdatum verschijnt.
  • Details financiële posten
    Toont eventuele openstaande posten. Je kunt op deze pagina openstaande kosten betalen en je deposito/tegoed verhogen. Je kunt natuurlijk ook bij je bezoek aan de bibliotheek betalen bij de betaalautomaat of de balie.
  • iDEAL-transacties
    Toont eerdere betalingen met iDEAL.
  • Eerder geleende titels
    Toont de lijst met geleende titels vanaf begin 2010.
  • Wachtwoord instellen
    Op deze pagina kun je je wachtwoord aanpassen. Ook vind je hier de eisen die gesteld worden aan je wachtwoord.
  • Pasje vermist melden
    Biedt de mogelijkheid om je pas zelf direct te blokkeren, in geval van vermissing of diefstal. Vind je je pas terug, ga dan langs bij één van onze balies. Onze medewerker verwijdert dan de blokkade.
  • Contact
    Opent een e-mailbericht. Vul je vraag of opmerking in en verstuur hem naar ons Klantcontactcentrum (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  • Mijn gegevens
    Toont je gegevens. Je kunt zelf een aantal gegevens aanpassen: gebruikersnaam, wachtwoord, e-mailadres, (vast) telefoonnummer, mobiel nummer en de voorkeursvestiging voor het ophalen van reserveringen.
    Adreswijzigingen en berichtvoorkeuren geef je bij één van onze balies door.
  • Mijn reserveringen
    Toont eventuele reserveringen. Je kunt hier reserveringen annuleren of de afhaalvestiging wijzigen.
  • Recent betaalde posten
    Toont betaalde posten en de manier waarop je betaald hebt.
  • Mijn verlanglijst
    Toont de titels die je in de catalogus hebt aangewezen om op je verlanglijst te plaatsen.
  • Persoonlijk advies
  • Leessuggesties op basis van uw leenhistorie.

Belangrijk:
Het verlengen en reserveren van materialen via 'Mijn menu' is gratis. Wij maken je er op attent dat de geleende materialen altijd op tijd verlengd of ingeleverd moeten worden, ook als 'Mijn menu' buiten bedrijf is. Bij het te laat inleveren van geleende materialen brengt de Bibliotheek je de geldende boetebedragen in rekening. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan een situatie waarbij verlengen via internet vanwege een technische storing niet mogelijk was.