Workshop Spoken Word door Bjorn Romy

Van 17:00 tot 18:00 | IJsselmonde | Gratis, Jongeren, Jongerenmaand

Workshop Spoken Word door Bjorn Romy

20 Sep

Bjorn Romy, bekend in Rotterdam als de grappigste theatrale Spoken Word artiest en de meest lyricale comdian gaat je alles vertellen over het schrijven van poëtische teksten en het voordragen ervan.

Tijdens deze workshop zullen de deelnemers kennis maken met het vak spoken word. Dus niet alleen het schrijven en rijmen van een tekst, maar ook wat een spoken word artiest verder allemaal moet doen. Van het krassen en strepen in je kladblok tot het moment dat er kaartjes voor je worden gekocht.

Inhoud workshop

• Introductie (in spelvorm)
  • Theorie (wat is Spoken Word)
  • Woordspel
  • Schrijfopdracht
  • Performance/voordracht
  • Afsluiting

Over Bjorn Romy
Bjorn Romy is een ras entertainer, die zijn leven op en met het podium deelt. Hij heeft jarenlange ervaring in de theaterwereld en sinds hij heeft besloten de wereld van de Spoken Word te betreden is hij ook daar niet meer weg te denken. Naast een mooie serieuze levensvisie combineert Bjorn Romy zijn stijl ook met een grote dosis humor.

• Toegang: gratis

Deze activiteit is onderdeel van de Jongerenmaand