Masterclass Hiphop in je Bieb

Van 18:00 tot 20:00 | Centrale Bibliotheek | ondernemen, hiphop, masterclass

Masterclass Hiphop in je Bieb

31 Jan

Ga tijdens de Masterclass Hiphop in je Bieb actief aan de slag om jouw talenten te ontwikkelen en je doelen te bereiken op het gebied van ondernemerschap.

Onder leiding van Fariesh Abdoelrahman van Quardin Music ga je aan de slag om je dromen en doelen waar te maken. Hoe zet je je netwerk in, welke mensen kunnen jou helpen bij je talent, hoe maak jij een goede planning en zorg je dat je inkomsten kan genereren in combinatie met je talent? Dit zijn enkele facetten die aan het licht komen tijdens de masterclass.

Vanaf 10 januari tot en met 28 februari organiseert Quardin Music op donderdag van 18.00 – 20.00 uur een wekelijkse masterclass in de Bibliotheek Rotterdam, waarbij jongeren d.m.v. hiphop aan de slag gaan met ondernemerschap. De masterclass bestaat uit een reeks van 8 weken en aan het einde van de reeks ontvang je een certificaat voor je deelname. Wie ervan droomt dj, producer, chef-kok of nog iets heel anders te worden, kan zich opgeven. Meedoen is gratis. Tussentijds instromen is helaas niet mogelijk.

• Toegang: Gratis
  • Locatie: Centrale, 1e verdieping, Desideriuszaal