• Draadloos internetten, gamen op de Jongerenvloer, in alle rust leren op de zesde verdieping, gratis workshops volgen over leuke én serieuze zaken, muziek luisteren, expo's bezoeken... er is altijd wat te doen in de bieb!

  En wist je dat lid zijn van Bibliotheek Rotterdam tot je 18e gratis is?  

 • Studeren

  Wil je rustig studeren? Dan is de bibliotheek the place to be! In al onze bibliotheken vind je plekken om te overleggen, werken of studeren. Op de zesde verdieping van de Centrale Bibliotheek zit het Stadsstudiecentrum, een rustige vloer met ruime computerplekken, stilteruimtes én afgesloten ruimtes die je kunt reserveren. Ben je lid van de bieb? Dan kun je overal in de bibliotheek gratis gebruikmaken van computers en draadloos internet.

  Meer informatie

 • Dyslexie

  Soms is lezen moeilijk en niet leuk. Als je dyslexie hebt bijvoorbeeld. Of als je gewoon niet zoveel van lezen houdt. Dat kan behoorlijk lastig zijn, zeker als je ook voor school moet lezen.

  Gelukkig zijn er genoeg boeken die wel goed te lezen zijn. Die hebben we speciaal voor jou apart gezet op de 4you! plekken op diverse vestigingen.

  Meer over 4you!

 • E-books

  Ben je lid van Bibliotheek Rotterdam? Goed nieuws! Met je abonnement kun je duizenden e-books lenen en lezen op je tablet, mobiel, computer of e-reader. Om gebruik te maken van de e-books maak je eenmalig een webaccount aan. Hiermee kun je inloggen en direct e-books lenen!

  Meer over e-books

 • Op de hoogte blijven?

  Blijf je graag op de hoogte van het laatste nieuws, activiteiten, gewijzigde openingstijden, kortingsacties en meer? Volg ons op Twitter, Facebook, Pinterest, Instagram of onze Blogs óf meld je aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief! Ook kun je via ons YouTube-kanaal regelmatig terugblikken van evenementen bekijken.

Studeren

Studeren

Wil je in alle rust studeren, werken of lezen? We hebben stilteplekken, studieruimtes, computerruimtes en werkplekken beschikbaar.

Meer info

Muziekweb

Muziekweb

Lid van de bieb? Dan ben je automatisch ook lid van Muziekweb en kun je lenen uit de grootste muziekcollectie van Nederland.

Muziekweb