• Draadloos internetten, gamen op de Jongerenvloer, in alle rust leren op de zesde verdieping, gratis workshops volgen over leuke én serieuze zaken, muziek luisteren, expo's bezoeken... er is altijd wat te doen in de bieb!

  En wist je dat lid worden van Bibliotheek Rotterdam tot je 18e gratis is?  

 • Soms is lezen moeilijk en niet leuk. Als je dyslexie hebt bijvoorbeeld. Of als je gewoon niet zoveel van lezen houdt. Dat kan behoorlijk lastig zijn, zeker als je ook voor school moet lezen.

  Gelukkig zijn er genoeg boeken die wel goed te lezen zijn. Die hebben we speciaal voor jou apart gezet op de 4you!-plekken op diverse vestigingen.

  Meer over 4you!

 • Ben je op zoek naar informatie voor een werkstuk, paper of gewoon omdat je ergens meer over wilt weten? Bibliotheek Rotterdam heeft een aantal belangrijke websites en databanken voor je op een rijtje gezet. 

  Databanken

 • Blijf je graag op de hoogte van het laatste nieuws, activiteiten, gewijzigde openingstijden, kortingsacties en meer? Volg ons op Twitter, Facebook, Instagram, onze blog óf meld je aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief!

  Op ons YouTube-kanaal plaatsen we regelmatig filmpjes van gastvloggers en terugblikken van evenementen. 

Studeren

Studeren

Wil je in alle rust studeren, werken of lezen? We hebben stilteplekken, studieruimtes, computerruimtes en werkplekken beschikbaar.

Meer info

Muziekweb

Muziekweb

Lid van de bieb? Dan ben je automatisch ook lid van Muziekweb en kun je lenen uit de grootste muziekcollectie van Nederland.

Muziekweb