• Young Adult 010

  Ben jij een echte boekenverslinder? Kom dan naar Young Adult 010 en ontmoet je favoriete YA-auteur, boekenblogger of uitgeverij en scoor een mooi boek!

  Lees verder

 • Jongeren

  Draadloos internetten, gamen op de Jongerenvloer, in alle rust leren in het Stadsstudiecentrum, gratis workshops volgen over leuke én serieuze zaken, muziek luisteren, expo's bezoeken... er is altijd wat te doen in de bieb! En wist je dat lid zijn van Bibliotheek Rotterdam tot je 18e gratis is? Uiteraard ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een goed boek. Kom je er niet uit? We helpen je graag! Vul het contactformulier in of bel (010) 2816 100. 

 • Jongerenvloer

  Op de eerste verdieping van de Centrale Bibliotheek ligt de Jongerenvloer. Hier kun je studeren, elke vrijdag tussen 16.00 en 20.00 uur gamen en muziek luisteren. Er zijn regelmatig gratis workshops over bijvoorbeeld solliciteren. Op het podium kun je kijken naar optredens van anderen óf je eigen talenten laten zien. Tijdschriften en boeken vind je er natuurlijk ook, van Twilight tot manga. In de catalogus vind je onder Young Adult de nieuwste titels.

 • Studeren

  Wil je rustig studeren? Dan is de bibliotheek the place to be! In al onze bibliotheken vind je plekken om te overleggen, werken of studeren. Op de zesde verdieping van de Centrale Bibliotheek zit het Stadsstudiecentrum, een rustige vloer met ruime computerplekken, stilteruimtes én afgesloten ruimtes die je kunt reserveren. Ben je lid van de bieb? Dan kun je overal in de bibliotheek gratis gebruikmaken van computers en draadloos internet.

  Meer informatie

 • Dyslexie

  Soms is lezen moeilijk en niet leuk. Als je dyslexie hebt bijvoorbeeld. Of als je gewoon niet zoveel van lezen houdt. Dat kan behoorlijk lastig zijn, zeker als je ook voor school moet lezen.

  Gelukkig zijn er genoeg boeken die wel goed te lezen zijn. Die hebben we speciaal voor jou apart gezet op de 4you! plekken op diverse vestigingen.

  Meer over 4you!

 • E-books

  Ben je lid van Bibliotheek Rotterdam? Goed nieuws! Met je abonnement kun je duizenden e-books lenen en lezen op je tablet, mobiel, computer of e-reader. Om gebruik te maken van de e-books maak je eenmalig een webaccount aan. Hiermee kun je inloggen en direct e-books lenen!

  Meer over e-books

Agenda Jongeren

Muziekweb

muziekwebpleinluisteren 640

Lid van de bieb? Dan ben je automatisch ook lid van Muziekweb en kun je lenen uit de grootste muziekcollectie van Nederland.

Muziekweb