De VakantieBieb is geopend!

Lekker lezen in de vakantie? Met de VakantieBieb heb je de mooiste e-books en luisterboeken altijd op zak. Voor jong en oud. De app is voor iedereen toegankelijk tot 1 september, ook als je geen lid bent van de bibliotheek.

Misschien weet je nog niet waar je deze zomervakantie doorbrengt. Maar waar je ook bent: met de VakantieBieb kun je heerlijk op avontuur in je hoofd. Met tientallen e-books en luisterboeken en voor elk wat wils: van spanning tot chicklit, van literatuur tot informatief.

Hulp nodig  bij het downloaden of gebruiken van de app? Op YouTube vind je instructuevideo's voor leden van de bibliotheek en niet-leden.

Veelgestelde vragen

Algemeen

Wanneer komt de app voor Android?

De VakantieBieb is een splinternieuwe app. Die moet daarom goedgekeurd worden door Apple (iOS) en Google (Android) voordat deze in de appstores terechtkomt. Helaas duurt de goedkeuring door Google langer dan verwacht. We hopen dat de Android-app zo snel mogelijk komt. Wil je eenmalig van ons per mail een seintje als de app er is? Geef dan je e-mailadres aan ons door via dit formulier.

Werkt de app ook op een Windows Phone?

Nee, de VakantieBieb werkt niet op een Windows Phone. Omdat veruit de meeste mensen gebruikmaken van een Android- of iOS-toestel, is ervoor gekozen om geen Windows-versie te maken

Ik kan niet inloggen. Wat kan ik hieraan doen?

Heb je problemen met inloggen, neem dan contact op met de klantenservice van de online bibliotheek.

Boeken

Hoe lang zijn de boeken beschikbaar?

Van 1 juli t/m 31 augustus 2020.

Na deze periode kun je de boeken (en vele andere titels) lenen via de online Bibliotheek. Hiervoor heb je wel een abonnement nodig.

Hoeveel boeken mag ik lenen?

Je kunt zo veel e-books en luisterboeken downloaden als je wilt. Houd wel rekening met de opslagruimte op je telefoon of tablet.

© 2019 - Bibliotheek Rotterdam

Voer uw gebruikersnaam / pasnummer en wachtwoord in.