We gaan weer open. Welkom terug!

Het kabinet heeft besloten dat de aangekondigde versoepelingen doorgaan. Dit betekent dat de bibliotheek op donderdag 20 mei haar deuren weer opent. Zelf je boeken uitzoeken, een krantje lezen en werken of studeren tussen de boeken kan dan weer bij jou in de buurt. Wij hebben er enorm veel zin in om je weer te mogen ontvangen!

Wat betekent dit voor onze bezoekers?

  • Het reserveren van materialen is vanaf 20 mei weer mogelijk;

  • Studeren, werken, lezen of computeren is weer mogelijk in de bibliotheek. In de Centrale Bibliotheek reserveer je eerst online een plek. Bij de overige vestigingen kun je je ter plekke registreren;

  • Boeken die geleend zijn in of voor de periode dat wij gesloten waren kunnen tot 1 juli boetevrij worden ingeleverd;

  • Heb je voor 20, 21 of 22 mei boeken besteld via de afhaalservice? Je kunt deze boeken dan gewoon ophalen in jouw vestiging. Kijk op de locatiepagina voor de openingstijden;

  • Activiteiten, cursussen of workshops in de bibliotheek zijn nog niet toegestaan. We hebben wel veel online activiteiten!

Coronamaatregelen in de bibliotheek

Wij vinden de gezondheid van onze medewerkers en bezoekers belangrijk. Daarom hebben wij een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze regels gelden voor iedereen. Zo kun je de bibliotheek veilig bezoeken!

© 2019 - Bibliotheek Rotterdam

Voer uw gebruikersnaam / pasnummer en wachtwoord in.