Kinderspeurtocht in de meivakantie: Ommetje rond de bieb

Bibliotheek Rotterdam organiseert deze meivakantie speciaal voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar de speurtocht Ommetje rond de bieb. In de ramen van diverse vestigingen hangen acht raadsels, allemaal te vinden rondom het gebouw. Kinderen kunnen het antwoordformulier downloaden, inleveren en een prijsje winnen!

De opdrachten van de poster-speurtocht zijn gebaseerd op verschillende jeugdboeken. Meedoen is gratis en heel gemakkelijk:

1. Download hier het antwoordformulier, haal 'm op bij de voordeur tijdens afhaaltijden óf schrijf je antwoorden duidelijk op een eigen vel papier.
  2. Maak een ommetje rond één van onderstaande vestigingen en beantwoord de vragen.
  3. Vergeet je naam niet te noemen.
  4. Lever je antwoorden in bij de bibliotheek: gewoon in de brievenbus!
  5. Als de bibliotheek weer open is, kun je een verrassing ophalen.

*Deelnemende vestigingen: Centrale BibliotheekDelfshavenOverschieHoek van HollandSchiebroekIJsselmondeLombardijenNesselandeHet Lage LandFeijenoordCharloisHoogvlietRozenburgZuidplein.