Hulp bij online belasting

Wie niet in het bezit is van een tablet of computer en online aangifte doen lastig vindt, kan in maart en april terecht bij de bibliotheek. Voor de volledige belastingaangifte kunnen Rotterdammers gratis een afspraak maken bij de vestigingen Hoogvliet en de Centrale Bibliotheek. De spreekuren worden gegeven door studenten van Stichting de Belastingwinkel, Hogeschool Rotterdam en vrijwilligers van DOCK.

Voor wie?

De hulp is bedoeld voor Rotterdammers van 55 jaar of ouder die zelf geen beschikking hebben over een computer of tablet en met een inkomen dat niet hoger is dan € 32.000. De spreekuren zijn niet bedoeld voor zzp-ers.

Maak op tijd een afspraak

Vanwege de verwachte drukte is vooraf een afspraak maken noodzakelijk. Dat kan vanaf maandag 22 februari. De telefonische afsprakenlijn is vanaf dan iedere maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 16.00 uur bereikbaar via telefoonnummer: 010 2816 337. Het aantal plekken is dit jaar beperkt in verband met Covid-19.