Coronamaatregelen Bibliotheektheater

Vanaf 1 september zijn er weer auteursbezoeken, jeugdtheatervoorstellingen, debatten en andere culturele evenementen in het Bibliotheektheater. Om de gezondheid van bezoekers, medewerkers en artiesten te waarborgen, vragen we je om rekening te houden met de volgende zaken.

Voor je bezoek

Tijdens je bezoek

• Houd 1,5 meter afstand van medewerkers en andere bezoekers.

• Bij binnenkomst word je door een medewerker begeleid naar de juiste zitplaats. Het is niet mogelijk om van plaats te wisselen.

• Medewerkers geven extra instructies over de maatregelen, zowel voor de veiligheid van medewerkers als bezoekers. Wees geduldig en lief naar elkaar.

• Desinfecteer je handen bij binnenkomst en thuis na de voorstelling. Er is desinfectiegel aanwezig.

• De garderobe is dicht; neem je jas en tas mee naar het theater.

• De bar in de foyer is niet geopend, tenzij anders vermeld in de aankondiging.

• Het is niet mogelijk om voor aanvang of na afloop van een evenement in de foyer te verblijven. Je wordt verzocht direct na het programma de bibliotheek te verlaten, tenzij anders vermeld in de aankondiging.

• Na het theaterprogramma kunnen de bezoekers op de achterste rijen als eerste de zaal verlaten. Als laatste zijn de bezoekers op de voorste rijen aan de beurt.

• Het Bibliotheektheater, de toiletten en de omliggende ruimtes worden voor iedere voorstelling extra schoongemaakt.