Wat kun je thuis met de bibliotheek?

De bibliotheek is voorlopig dicht, maar dat betekent niet dat je geen gebruik kunt maken van onze diensten en producten. Met (en ook zonder) een Basis- of Plusabonnement van de bibliotheek blijf je lezen met de e-books van de online bibliotheek, luister je naar je favoriete app via de LuisterBieb en blijven kinderen oefenen voor hun basisschoolvakken.

Op deze pagina vind je een overzicht van alle online producten en diensten waar je nu gebruik van kunt maken. Daarnaast vind je ook een aantal leuke online activiteiten. Chinouk Thijssen leest bijvoorbeeld voor uit haar boek Truth or Dance. We zijn namelijk wel gesloten, maar proberen deze periode voor jou zo aangenaam mogelijk te maken.

Nog geen lid?

Sommige online diensten van de bibliotheek kun je ook gebruiken zonder lidmaatschap, maar met een Basis- of Plusabonnement heb je veel meer keuze en voordelen. Wil je hier gebruik van maken en toch lid worden? Dat kan, ook tijdens deze corona-periode, gewoon online. Ga naar onze pagina Word lid voor meer informatie.

Online bibliotheek voor volwassenen