Zevende editie Peutertheater Festival

Speciaal voor de allerkleinsten organiseren wij samen met Theater Zuidplein het Peutertheater Festival. Dit jaar alweer voor de zevende keer, van woensdag 5 tot en met zondag 16 februari 2020. Met zes vrolijke, interactieve theatervoorstellingen en leuke kinderactiviteiten voor peuters.

In het Bibliotheektheater kun je kijken naar volgende voorstellingen:

Zoveel kleuren (2+) - UITVERKOCHT

Zing en dans mee met de bekendste en leukste liedjes van Apennoten (bekend van Zappelin)! Kom op het podium en bespeel een instrument of dirigeer zelf een lied. Want muziek maken, dat doe je samen. Extra in de foyer: Kom trommelen, rijden, rinkelen en ratelen in de Muziekspeeltuin!

Fiep heeft haast (2+)

Supersnelle, knotsgekke voorstelling over druk druk druk zijn, het verkeer, van A naar Beter willen en… de tijd nemen om iets werkelijk te zien. Met illustraties van Fiep Westendorp!
Extra in de foyer: Haast je langzaam over het zebrapad naar huis. Kijk goed om je heen en vind de verborgen voertuigen!

Timtim (2+)

Een stoere beeldende voorstelling over twee timmermannen met humor, timmerenergie en een snufje magie. Hun wereld is nooit af, het kan altijd beter, mooier, anders in de wonderlijke wereld van Timtim. Extra in de foyer: Bouw luchtkastelen en verstopplekjes van schuim.

• zondag 16 februari om 15:00 uur

Theater Zuidplein

Bij Theater Zuidplein kun je kijken naar de peutervoorstellingen: Wonderlijke Wereld Wijsjes (5 feb), Dierendorpje (9 feb) en Een ijsbeer in de tropen (15 feb). Kijk op www.theaterzuidplein.nl voor meer informatie en tickets.