Boekpresentatie Paul van Vliet: Brieven aan God en andere mensen

Van 15:00 tot 16:00 | Centrale Bibliotheek | Bibliotheektheater, Grote namen, Kaartverkoop, Schrijversbezoek, Boekpresentatie

Boekpresentatie Paul van Vliet: Brieven aan God en andere mensen

18 Nov

Cabaretier, zanger en theatermaker Paul van Vliet vertelt tijdens deze boekpresentatie over zijn nieuwe boek Brieven aan God en andere mensen.

In zijn Autobiografie van nooit verzonden brieven ontloopt Paul van Vliet niets en niemand meer. Hij is niet langer de theaterman, niet de cabaretier, de zanger of de entertainer. In mei 2018 speelde hij zijn allerlaatste show. Hij is het podium afgestapt, het applaus is verklonken. De lichten in de zaal zijn uit.

Maar hij is terug als schrijver. Met Brieven aan God en andere mensen verschijnt een andere, veel minder bekende Paul van Vliet. Een gedreven, maar ook kwetsbare, soms eenzame man. Iemand die leven en dood, armoede, liefde, vriendschap, God en de oorlog onder ogen ziet op een directe, geestige en toch altijd diepzinnige manier. Van Vliet schrijft openhartig, scherp soms, al is hij van nature mild en relativerend. Los van het schouwburgpubliek waarin hij zolang was ondergedompeld, laat hij zich in dit boek op een zeer persoonlijke manier kennen. In het Bibliotheektheater interviewt Maria Heiden Paul van Vliet over zijn boek. Na afloop is het boek in de foyer bij Boekhandel Donner te koop en signeert Paul van Vliet graag een exemplaar.

De boekpresentatie wordt georganiseerd in samenwerking met Boekhandel Donner, Uitgeverij Balans en Bibliotheek Rotterdam.

• Locatie: Bibliotheektheater (Hoogstraat 110)
  • Toegang: €5,00
  • Tickets: Aan de balie of via onderstaande button