Peutertheater Festival: Dribbel minishow (2+)

Van 15:30 tot 16:10 | Centrale Bibliotheek | Jeugd, Bibliotheektheater, Kaartverkoop, Peutertheater Festival, Dribbel

Peutertheater Festival: Dribbel minishow (2+)

10 Feb

Alle dieren zijn kwijt! Herken je de geluiden en ga je met Dribbel op zoek naar alle dieren?

Na een tournee over de hele wereld is Dribbel van Theater Terra terug in Nederland voor de Dribbel Mini-show! Dribbel laat de verhalen uit zijn boeken tot leven komen en zingt daarbij vrolijke liedjes. En jij mag meedoen met een klompendans! Naar de bekende boeken van Eric Hill.

Kun je niet om 15:30 uur? Er is ook een voorstelling om 14:00 uur. Klik hier voor meer informatie.

• Locatie: Bibliotheektheater (Hoogstraat 110)
  • Toegang: v.a. €7,50
  • Tickets: Aan de balie of via onderstaande button

Theater Terra maakt familievoorstellingen en musicals die te zien zijn over de hele wereld. Bekende voorstellingen van Theater Terra in grote theaterzalen zijn Kikker, Raad eens hoeveel ik van je hou en De Kleine Zeemeermin.