Peutertheater Festival: Dribbel Minishow (2+) - UITVERKOCHT

Van 15:30 tot 16:10 | Centrale Bibliotheek | peutertheaterfestival

Peutertheater Festival: Dribbel Minishow (2+) - UITVERKOCHT

10 Feb

Alle dieren zijn kwijt! Herken je de geluiden? Ga met Dribbel op zoek naar alle dieren.

Na een tournee over de hele wereld is Dribbel van Theater Terra terug in Nederland voor de Dribbel Minishow! Dribbel laat de verhalen uit zijn boeken tot leven komen en zingt daarbij vrolijke liedjes. En jij mag meedoen met een klompendans. Naar de bekende boeken van Eric Hill. Na de voorstelling breng je de dieren op jouw kleurplaat tot leven via onze tablets!

Kun je niet om 15:30 uur? Er is ook een voorstelling om 14:00 uur

• Locatie: Centrale Bibliotheek, Bibliotheektheater
  • Toegang: Biebleden € 7,50, niet-leden € 10,-
  • Tickets: Aan de balie of via onderstaande button

Theater Terra maakt familievoorstellingen en musicals die over de hele wereld te zien zijn. Bekende voorstellingen van Theater Terra in grote theaterzalen zijn Kikker, Raad eens hoeveel ik van je hou en De Kleine Zeemeermin.

Deze voorstelling is onderdeel van het Peutertheater Festival, dat Bibliotheek Rotterdam organiseert in samenwerking met Theater Zuidplein.