Peutertheater Festival: Dribbel minishow (2+)

Van 14:00 tot 14:40 | Centrale Bibliotheek | Jeugd, Bibliotheektheater, Kaartverkoop, Peutertheater Festival, Dribbel

Peutertheater Festival: Dribbel minishow (2+)

10 Feb

Beleef samen met Dribbel een avontuur op de boerderij. Alle dieren zijn kwijt! Herken je de geluiden en help je alle dieren terug te vinden?

Na een tournee over de hele wereld is Dribbel van Theater Terra terug in Nederland voor de Dribbel Mini-show! Dribbel laat de verhalen uit zijn boeken tot leven komen en zingt daarbij vrolijke liedjes. Ook mag iedereen meedoen met een klompendans! Naar de bekende boeken van Eric Hill.

Kun je niet om 14:00 uur? Er is ook een latere voorstelling. Klik hier voor meer informatie.

• Locatie: Bibliotheektheater (Hoogstraat 110)
  • Toegang: vanaf €7,50
  • Tickets: Aan de balie of via onderstaande button

Theater Terra maakt familievoorstellingen en musicals die te zien zijn over de hele wereld. Bekende voorstellingen van Theater Terra in grote theaterzalen zijn Kikker, Raad eens hoeveel ik van je hou en De Kleine Zeemeermin.