Peutertheater Festival: Dribbel Minishow (2+)

Van 14:00 tot 14:40 | Centrale Bibliotheek | Jeugd, Bibliotheektheater, Kaartverkoop, Peutertheater Festival, Dribbel

Peutertheater Festival: Dribbel Minishow (2+)

10 Feb

Beleef samen met Dribbel een avontuur op de boerderij. Alle dieren zijn kwijt! Help jij alle dieren terug te vinden?

Na een tournee over de hele wereld is Dribbel van Theater Terra terug in Nederland voor de Dribbel Minishow! Dribbel laat de verhalen uit zijn boeken tot leven komen en zingt daarbij vrolijke liedjes. En iedereen mag meedoen met de klompendans. Naar de bekende boeken van Eric Hill. Na afloop breng je de dieren op jouw kleurplaat tot leven via onze tablets!

Kun je niet om 14:00 uur? Er is ook een voorstelling om 15.30 uur

• Locatie: Centrale Bibliotheek, Bibliotheektheater
  • Toegang: Bibliotheekleden € 7,50, niet-leden € 10,-
  • Tickets: Aan de balie of via onderstaande button

Theater Terra maakt familievoorstellingen en musicals die te zien zijn over de hele wereld. Bekende voorstellingen van Theater Terra in grote theaterzalen zijn Kikker, Raad eens hoeveel ik van je hou en De Kleine Zeemeermin.

Deze voorstelling is onderdeel van het Peutertheater Festival, dat Bibliotheek Rotterdam organiseert in samenwerking met Theater Zuidplein.