Jeugdtheater: Aladdin (4+)

Van 15:00 tot 15:50 | Centrale Bibliotheek | Jeugd, Bibliotheektheater, Kaartverkoop, Kerstvakantie, Jeugdtheater

Jeugdtheater: Aladdin (4+)

03 Jan

Wanneer Moes een oude olielamp schoonmaakt en er een geest verschijnt, heeft hij maar één wens: koning worden. Maar kan hij wel een echte koning zijn?

Moes koopt op de rommelmarkt een oude olielamp. Zijn verbazing is groot als hij de lamp schoonmaakt en er een geest verschijnt. Een echte djinn, die hem belooft om al zijn wensen te vervullen. Moes heeft maar één wens: koning worden. Zo kan hij de mensen in zijn land helpen. De djinn neemt hem mee en geeft hem de naam Aladdin.

Duizend-en-een-nacht
Een wondermooi sprookje uit Duizend-en-een-nacht in een eigentijds jasje. Met poppenspel, goochelkunst en nieuwe media neemt Poppentheater Koekla je mee op een reis van Oost naar West en terug. Met speciaal gecomponeerde muziek en prachtige poppen komt dit bekende oosterse sprookje tot leven in een magische familievoorstelling. Voor iedereen vanaf vier jaar.

• Locatie: Centrale Bibliotheek, Bibliotheektheater
  • Toegang: Vanaf € 7,50
  • Tickets: Aan de balie of via onderstaande button

Poppentheater Koekla maakt jeugdtheater met prachtige poppen en een betoverend decor. De voorstellingen zijn dynamisch, verrassend en muzikaal en onderscheiden zich door hun verfijning en gevoel voor detail. Vaak kiezen Christina Boukova en Gilian Dierdorp voor sprookjes, omdat daar universele waarden in zitten die ook kinderen van nu aanspreken. Hun doel is om het sprookje van binnenuit opnieuw te scheppen en tot leven te brengen. Bekijk hier alvast een voorproefje van deze leuke voorstelling.