Jeugdtheater: Verdwaald (2+)

Van 10:30 tot 11:10 | Centrale Bibliotheek | Jeugd, Kaartverkoop, Nationale Voorleesdagen, Peuterpret, Jeugdtheater

Jeugdtheater: Verdwaald (2+)

30 Jan

Harry gaat liever niet naar buiten, want binnen is het veiliger. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Maar Harry raakt haar en de weg naar huis kwijt. Zoek jij mee?

Een huis voor Harry door Leo Timmers (Querido) is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2019. Dit prentenboek staat centraal tijdens De Nationale Voorleesdagen 2019. Katiuscia Principato maakte er een muzikale voorstelling over. Kom je gezellig kijken?

Kater met klein hartje
De dikke kater Harry met het kleine hartje gaat op zoek naar zijn eigen huis. Onderweg komt hij allerlei verrassende huizen tegen.
Katiuscia maakte al eerder de voorstellingen 'Geitje',  'WalVIS' en 'Ssst, de tijger slaapt'. Ook allemaal voor de Nationale Voorleesdagen.

• Locatie: Centrale Bibliotheek, Bibliotheektheater
  • Toegang: € 7,50 voor leden, € 10,- voor niet-leden