Première: Gonnie en Gijsje, samen op stap (2+)

Van 15:00 tot 15:40 | Centrale Bibliotheek | Kaartverkoop, Peuterpret, Jeugdtheater

Première: Gonnie en Gijsje, samen op stap (2+)

31 Okt

Ga mee op avontuur in de vrolijke voorstelling over de gansjes Gonnie en Gijsje en zing mee met de liedjes geschreven door Ageeth de Haan.

Gonnie is een gansje en zit bij de hooiberg. Een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarsjes. Op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg… Gonnie gaat op zoek, voorbij de hooiberg en ontdekt de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap. Samen gaan ze op ontdekkingstocht. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug?

Gonnie en Gijsje samen op stap is gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea. Met liedjes van Ageeth de Haan beleven Gonnie en Gijsje een muzikaal avontuur voor jong en oud. In hun ontdekkingstocht komen ze er al snel achter dat niets is wat het lijkt. Zo transformeert de wereld om hen heen in een muzikale speeltuin. Een speeltuin waar iedereen welkom is om mee te spelen en te zingen. Gonnie en Gijsje gaan samen op stap. Ga je mee?

Kun je niet om 15:00 uur? Er is ook een voorstelling om 10:30 uur.

• Locatie: Bibliotheektheater
  • Toegang: vanaf €7,50
  • Tickets: aan de balie of via onderstaande button
  • Duur: 35 minuten