Jeugdtheater: De draak die niet kon vuurspuwen (3+)

Van 15:00 tot 15:40 | Centrale Bibliotheek | Kaartverkoop, Jeugdtheater, Herfstvakantie

Jeugdtheater: De draak die niet kon vuurspuwen (3+)

22 Okt

Een draak en een koning leven in Vuurland. De koning is boos, want de draak kan geen vuur spuwen. Wat heb je aan zo’n draak? Deze leuke voorstelling is voor iedereen van 3-103 jaar!

De boze koning stuurt de draak weg. Dikke tranen biggelen over de wangen van de draak. De draak wil niet weg en beklimt de Vuurberg om haar te vragen of zij hem kan leren vuurspuwen. Hier begint het grote avontuur van de draak. Zal het hem lukken om een vurige draak te worden?

Met de inbreng van de kinderen maakt theatraal verteller Wijnand Stomp telkens een ‘nieuw’ sprookje. De kinderen worden uitgedaagd om mee te verzinnen. Met opmerkingen, woordjes en korte liedjes vertellen ze samen het verhaal.

• Locatie: Bibliotheektheater
  • Toegang: v.a. €7,50
  • Tickets: aan de balie of via onderstaande button