Jeugdtheater: De fee die vuur kon spuwen (3+) (VERVANGER van 'De draak die niet kon vuurspuwen')

Van 15:00 tot 15:45 | Centrale Bibliotheek | Kaartverkoop, Jeugdtheater, Herfstvakantie

22 Okt

In het bos van fee Anna Suzanna wordt het nooit winter. Als Koning Winter dat merkt, wordt hij erg boos en bevriest hij zelfs de dieren. Daarom gaat Anna Suzanna naar de drakenschool om te leren vuurspuwen!

Een verliefde opa, een fee die vuur kan spuwen en een bos waar het nooit sneeuwt. Tot Koning Winter het bos bevriest! Niet alleen de bomen en de grond, maar ook alle dieren staan stijf van de kou. De kleine fee Anna Suzanna gaat naar de drakenschool om te leren vuurspuwen, zodat zij haar vrienden kan ontdooien. Maar of dat helpt? Een vrolijke voorstelling van verteller Eric Borrias vol beestjes, waarin de kinderen even draak mogen zijn! Deze leuke voorstelling is naar het prentenboek van Frans Fühmann.

• Locatie: Bibliotheektheater
  • Toegang: Bibliotheekleden €7,50, niet-leden €10,-
  • Tickets: aan de balie of via onderstaande button