Kinderboekenweek: Circus Tique (UITVERKOCHT)

Van 15:45 tot 16:30 | Schiebroek | Gratis, Kaartverkoop, Kinderboekenweek

Kinderboekenweek: Circus Tique (UITVERKOCHT)

11 Okt

Theater Tique treedt speciaal voor de Kinderboekenweek op met het blauwe mannetje Tique!

De speelsters van Theater Tique weten het elastische mannetje Tique zo te bewegen dat je je vanaf het eerste moment in zijn wereld zit. De speelsters zijn interactief met elkaar en met het publiek. Een voorstelling met humor, spanning, ontroering en muziek.

Tique heeft besloten om in het circus te gaan werken, want hij wil heel graag in het middelpunt staan. Zijn vrienden helpen hem, maar niet alles wat Tique wil, lukt. Tijdens zijn zoektocht leert hij goochelen en wordt hij een echte circusartiest! Dompel jezelf onder in de wereld en de belevenissen van Tique.

Theater Tique laat zien dat je met een minimum aan decor theater kunt maken voor een groot publiek. Theater in optima forma, voor jong én oud! Op televisie veroverde het blauwe mannetje Tique de harten van zowel jury als publiek, en werd winnaar van het Nederlandse tv-programma Popster. Sindsdien is Tique een graag geziene figuur in theaters en op festivals, zowel in binnen- als buitenland.

• Toegang: gratis
  • Toegangsbewijs: aan de balie of via onderstaande button

Deze voorstelling is onderdeel van het Kinderboekenweekprogramma en wordt mede mogelijk gemaakt door Theater Tique.