Huis, tuin en keukenavonturen met Dirk Scheele (2+)

Van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheektheater | Jeugd, Bibliotheektheater, Kaartverkoop, Peuterpret, Jeugdtheater

Huis, tuin en keukenavonturen met Dirk Scheele (2+)

26 Sep

Tijdens deze vrolijke voorstelling nemen Dirk Scheele en Joes je mee in een wereld vol huis-, tuin- en keukenavonturen!

Met vrolijke liedjes neemt Dirk je mee op reis door zijn huis, waarin altijd wonderlijke en spannende dingen gebeuren. Ook Joes en tante Viola, bekend uit de afleveringen van Huis-, tuin- en keukenavonturen, zijn er natuurlijk bij. Stofzuigers komen tot leven, boterhammen dansen de boogie en de dieren in de tuin zingen mee met alle liedjes. Het wordt een vrolijk feest en iedereen gaat uit zijn dak bij de Pantoffelpolonaise en de Pannenkoekenparty.

Kun je niet om 15:00 uur? Er is ook een voorstelling om 10:30 uur. Kijk hier voor meer informatie.

• Locatie: Bibliotheektheater
  • Toegang: v.a. €10