Sprookjesthee met Prinses Dini: Prinses Dini en de Piraten (4+)

Van 14:00 tot 15:00 | IJsselmonde | Jeugd, Kaartverkoop, Jeugdvakantiepaspoort, Sprookjes, Zomervakantie

Sprookjesthee met Prinses Dini: Prinses Dini en de Piraten (4+)

17 Jul

Waan je in een echte sprookjeswereld tijdens de theatervoorstellingen van Dini’s poppenrijk.

Prinses Dini vertelt in haar veel te roze prinsessenjurk een sprookje dat ze zelf heeft beleefd in haar poppenrijk. De prinses wordt hierbij geholpen door sprookjesfiguren. Iedere dag wordt er een ander sprookje verteld. Als het verhaal is afgelopen, drinken we sprookjesthee uit gouden kopjes. Daarna kun je nog een boekje lezen in de bibliotheek. De voorstellingen zijn voor kinderen tussen de vier en zeven jaar oud. Heel leuk als je verkleed komt!

• Toegang: mét Jeugdvakantiepaspoort € 6,00 per persoon, zonder € 8,00
  • Reserveren: verplicht, via 06-514 64 385 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let op: aan de balie van de bibliotheek worden geen tickets verkocht!