Sprookjesthee met Prinses Dini: De slagroomslang (4+)

Van 14:00 tot 15:00 | IJsselmonde | Jeugd, Kaartverkoop, Jeugdvakantiepaspoort, Sprookjes, Zomervakantie

Sprookjesthee met Prinses Dini: De slagroomslang (4+)

18 Jul

Waan je in een echte sprookjeswereld tijdens de theatervoorstellingen van Dini’s poppenrijk.

Prinses Dini vertelt in haar veel te roze prinsessenjurk een sprookje dat ze zelf heeft beleefd in haar poppenrijk. De prinses wordt hierbij geholpen door sprookjesfiguren. Er zijn twee verschillende voorstellingen: Prinses Dini en de Piraten en De Slagroomslang.Als het verhaal is afgelopen, drinken we sprookjesthee uit gouden kopjes. Daarna kun je nog een boekje lezen in de bibliotheek. De voorstellingen zijn voor kinderen tussen de vier en zeven jaar oud. Heel leuk als je verkleed komt!

Prinses Dini en de Piraten wordt gespeeld op 17 juli en 22 augustus, De Slagroomslang wordt gespeeld op 18 juli en 21 augustus.

• Toegang: met jeugdvakantiepaspoort € 6,00 per persoon, zonder € 8,00