Super Secret Book Society (WIJZIGING)

Van 20:15 tot 22:00 | Centrale Bibliotheek | Kaartverkoop, Super Secret Book Society, Boekenclub

Super Secret Book Society (WIJZIGING)

24 mei

Pssst… ken je de Super Secret Book Society al? Merel van de Groene Meisjes organiseert een maandelijkse leesclubavond. Goede boeken, leuke mensen, fijne gesprekken met koffie, thee en wat lekkers. En dat alles na sluitingstijd in de bieb!

Hou je van lezen en zou je het graag meer doen, maar twijfel je altijd veel te lang over welk boek je nu eens moet oppakken en laat je het daarom maar? Zou je na het lezen van 'Een Heel Goed Boek' wel eens een goed gesprek over dat boek willen hebben, maar heb je geen mede-boekenwurmen in je omgeving? En vind je het leuk om nieuwe mensen uit Rotterdam te leren kennen? Dan zou je echt eens naar een leesclubavond van de Super Secret Book Society moeten komen. Eens per maand lezen we allemaal hetzelfde boek en vervolgens bespreken we dat met elkaar. Goede boeken, leuke mensen, fijne gesprekken - lekker alles in de mix! Geef je op en kom langs. Als je durft. De leesclub is bedoeld voor lezers tussen de 18 en 40 jaar, maar iedereen is uiteraard welkom!

Het boek van mei is Klaproos van Anne-Fleur van der Heiden.

Wijziging
Let op! De leesclub van komende donderdag krijg een beetje een andere vorm dan normaal. We gaan dan namelijk 'op excursie' naar Frontaal in Worm, ook in Rotterdam. Frontaal is een tof literair event en dit keer komt oa Aafke Romeijn optreden. Aafke is de auteur van Concept M, het boek dat we in juni zullen bespreken bij de leesclub in de bibliotheek.

Onze Secret Partners zijn: Boekhandel Donner en SUE.