Theaterlezing I’M Lijfboek: Isa Hoes & Medina Schuurman

Van 20:00 tot 21:30 | Centrale Bibliotheek | Grote namen, Kaartverkoop, Gezondheid, Signeren

Theaterlezing I’M Lijfboek: Isa Hoes & Medina Schuurman

20 Jun

Het I’M Lijfboek van Isa Hoes en Medina Schuurman is de opvolger van Te Lijf, het eerste succesvolle boek van het duo waar meer dan 40.000 exemplaren van zijn verkocht. In het Bibliotheektheater geven Isa en Medina, met een flinke dosis zelfspot, praktische tips hoe je gelukkig ouder wordt.

Isa en Medina halen het ouder worden en de overgang uit de taboesfeer. Met een open blik onderzoeken zij niet alleen de veranderingen in lijf, hoofd, hart, rimpels, opvliegers en stress maar ook die op het terrein van vriendschap, seksualiteit en zingeving. In het Bibliotheektheater geven zij tips & trics waar iedere vrouw haar voordeel mee kan doen.

I’M Lijfboek is een positief handboek dat het leven viert, en de 40+ vrouw helpt mooi en gezond ouder te worden. In het boek hebben Isa en Medina alle belangrijke informatie over voeding, beweging en ontspanning voor je verzameld. Met behulp van fijne experts, en natuurlijk met veel van hun eigen inzichten en ervaringen.

Isa Hoes is actrice en auteur van de bestseller Toen ik je zag over Antonie Kamerling. Ook schreef zij samen met haar dochter Vlinder het kinderboek Engel. Medina Schuurman is actrice van o.a. Rozengeur & Wodka Lime, Penoza en Celblok H en is daarnaast scenarioschrijfster.

Na afloop kun je in de foyer van het Bibliotheektheater I’M Lijfboek kopen en jouw exemplaar laten signeren.

  • Locatie: Bibliotheektheater (Hoogstraat 110)
  • Toegang: v.a. €12,50
  • Tickets: aan de balie of via onderstaande button

Bestel tickets