Stationscollege: Eigenaarschap op het werk

Van 17:00 tot 18:00 | Stationsbibliotheek | Gratis, Kaartverkoop, Stationscolleges

Stationscollege: Eigenaarschap op het werk

28 Jun

De Stationsbibliotheek introduceert: Stationscolleges. Volg businessgerelateerde colleges en laat je inspireren door ondernemer en auteur Pieter van der Haak.

Wat is eigenaarschap? En waarom vinden veel managers dat we er te weinig van hebben? Hoe verhoudt eigenaarschap zich tot loslaten en vertrouwen? Pieter van der Haak vertelt over eigenaarschap, een groot goed in veel organisaties. Hij laat zien waar je op moet letten om meer eigenaarschap te claimen en te verdienen in je werk.

Pieter van der Haak is sociaalpsycholoog en technisch bedrijfskundige. Hij is auteur van de managementboeken Van vakmanschap naar leiderschap, Faciliterend Leidinggeven en Wie zorgt dat het goed komt? Hoe je eigenaarschap kunt vergroten in elk team. Ook is hij oprichter van P&A Talentonwikkeling.

• Toegang: gratis. Meld je aan via Eventbrite
  • Locatie: Stationsbibliotheek

Dit college is onderdeel van de reeks Stationscolleges in de Stationsbibliotheek op Rotterdam Centraal. Mede mogelijk gemaakt door de StationsHuiskamer, Nyenrode Business Universiteit en Uitgeverij Business Contact.