#Girlboss: Ruba Zai (GEWIJZIGDE DATUM)

Van 20:00 tot 21:30 | Bibliotheektheater | Theater, Kaartverkoop, Girlboss

#Girlboss: Ruba Zai (GEWIJZIGDE DATUM)

28 Jun

Tijdens #Girlboss vraagt Natasja Morales inspirerende, ondernemende vrouwen het hemd van het lijf over ondernemerschap. Ruba Zai, @hijabhills op Instagram, is met 1.1 miljoen volgers een van de grootste influencers van Nederland en neemt tijdens deze editie plaats in het Bibliotheektheater.

Ruba Zai is met 1.1 miljoen volgers een van de grootste influencers van Nederland. Ze is 24 jaar oud en komt uit Rotterdam. Ze begon 3 jaar geleden met het maken van filmpjes over het stylen van een hoofddoek op YouTube. Het werd meteen een succes! Inmiddels is ze een van de gezichten van Dolce & Gabbana en ambassadeur van onder andere Starbucks. Daarnaast werkt ze met nog veel meer grote namen. Haar doel is om de moslima te inspireren en mainstream te maken.

Over #Girlboss
Geïnspireerd op het boek #GIRLBOSS van Sophia Amoruso, zetten Bibliotheek Rotterdam en Hogeschool Rotterdam sinds februari '17 tweemaandelijks een ambitieuze vrouw in de spotlights in de nieuwe theaterserie #Girlboss. Deze girlbosses weten wat ze willen en zetten alles op alles om hun dromen te verwezenlijken. Natasja Morales van Chicks And The City vraagt deze girlbosses het hemd van het lijf over ondernemerschap. Alles wordt besproken, zodat ook jij wordt geïnspireerd en gemotiveerd om te doen wat je echt wil. In de vorige edities van #Girlboss hebben inmiddels Anna Nooshin, Francien Regelink, Jet van Nieuwkerk, Cynthia Schultz, Yara Michels en Vera Camilla deelgenomen aan de serie.

• Toegang: v.a. €8,75
  • Locatie: Bibliotheektheater (begane grond)
  • Tickets: via Eventbrite