#Girlboss: Ruba Zai (GEANNULEERD)

Van 20:00 tot 21:30 | | Theater, Kaartverkoop, Girlboss

#Girlboss: Ruba Zai (GEANNULEERD)

#Girlboss met Ruba Zai is helaas geannuleerd.

De afgelopen weken heeft de Bibliotheek Rotterdam dagelijks geprobeerd contact te zoeken met Ruba Zai. Helaas reageert Ruba niet op herhaaldelijke verzoeken om haar komst tijdens Girlboss te bevestigen. Aangezien we niet zeker kunnen zijn van haar komst en we geen bezoekers willen teleurstellen, zijn we genoodzaakt Girlboss op donderdag 28 juni in het Bibliotheektheater te annuleren. Bezoekers die een kaartje via Eventbrite hebben gekocht, krijgen automatisch het ticketbedrag uiterlijk voor vrijdag 29 juni gerestitueerd. De Bibliotheek Rotterdam is uiteraard teleurgesteld in deze gang van zaken en vraagt hiervoor je begrip. Ondanks vele pogingen lukt het ons niet om contact te leggen. Bij vragen kan er contact worden opgenomen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ruba Zai is met 1.1 miljoen volgers een van de grootste influencers van Nederland. Ze is 24 jaar oud en komt uit Rotterdam. Ze begon 3 jaar geleden met het maken van filmpjes over het stylen van een hoofddoek op YouTube. Het werd meteen een succes! Inmiddels is ze een van de gezichten van Dolce & Gabbana en ambassadeur van onder andere Starbucks. Daarnaast werkt ze met nog veel meer grote namen. Haar doel is om de moslima te inspireren en mainstream te maken.

Over #Girlboss
Geïnspireerd op het boek #GIRLBOSS van Sophia Amoruso, zetten Bibliotheek Rotterdam en Hogeschool Rotterdam sinds februari '17 tweemaandelijks een ambitieuze vrouw in de spotlights in de nieuwe theaterserie #Girlboss. Deze girlbosses weten wat ze willen en zetten alles op alles om hun dromen te verwezenlijken. Natasja Morales van Chicks And The City vraagt deze girlbosses het hemd van het lijf over ondernemerschap. Alles wordt besproken, zodat ook jij wordt geïnspireerd en gemotiveerd om te doen wat je echt wil. In de vorige edities van #Girlboss hebben inmiddels Anna Nooshin, Francien Regelink, Jet van Nieuwkerk, Cynthia Schultz, Yara Michels en Vera Camilla deelgenomen aan de serie.