Karin Anema over het leven op de binnenvaart verplaatst naar 6 april 10.00 uur in bibliotheek Feijenoord

Van 14:30 tot 16:30 | IJsselmonde | Kaartverkoop, Ouderen, Binnenvaart

Karin Anema over het leven op de binnenvaart  verplaatst naar 6 april 10.00 uur in bibliotheek Feijenoord

22 Maa

Hoe ziet het leven van een binnenvaartschipper eruit? Schrijfster Karin Anema vertelt je er alles over.

De binnenvaart is een belangrijk onderdeel van de Rotterdamse haven. Schrijfster Karin Anema weet hier van alles over. Zij is de binnenvaartwereld in gestapt om de schippers in actie te zien en naar hun verhalen te luisteren.
Met een reconstructie, haar eigen fotocollectie en video-fragmenten brengt ze deze verhalen tot leven.

Over de spreekster
Karin Anema is schrijfster van literaire non-fictie en journalist. Sommigen zullen haar kennen van het televisieprogramma TV-Boeken, van radio-interviews of van haar eerdere lezingen.