#Girlboss: Lizzy van der Ligt

Van 20:00 tot 21:30 | Centrale Bibliotheek | Kaartverkoop, Girlboss

#Girlboss: Lizzy van der Ligt

22 Feb

Tijdens #Girlboss vraagt Natasja Morales inspirerende, ondernemende vrouwen het hemd van het lijf over ondernemerschap. Lifestyle stylist en influencer Lizzy van der Ligt is de eerste girlboss van 2018 die plaats neemt in het Bibliotheektheater.

Lizzy van der Ligt is een fashion-, lifestyle stylist & influencer uit Amsterdam. Ze reist graag de wereld over om nieuwe plekken te ontdekken en deze te delen met haar online volgers. Door haar originele style en combinaties mag zij zich een van de grootste fashion- en lifestyle bloggers van Nederland noemen. Naast haar werk als fashion- en lifestyle blogger werkt zij onder andere als stylist voor de grootste Nederlandse (mode)bladen als: Glamour, Linda Meiden en Grazia. Haar website en haar Instagram groeien bij de aantallen en via deze kanalen vertelt zij haar volgers over alle mooie dingen in de wereld. Regelmatig werkt zij samen met modemerken zoals Louis Vuitton, De Kooples, Mango, Calvin Klein, Sony, YSL Beauty en Nike. Sinds kort heeft Lizzy haar carrière uitgebreid naar Youtube. Ze is een van de fashion & lifestyle experts op RTL's Concentrate Velvet, één van de coolste fashion en beauty kanalen van Nederland met meer dan 100.000 subscribers! Hoe heeft Lizzy dit bereikt en hoe ziet zij haar toekomst voor zich? Ze vertelt het je tijdens #Girlboss!

Over #Girlboss
Geïnspireerd op het boek #GIRLBOSS van Sophia Amoruso, zetten Bibliotheek Rotterdam en Hogeschool Rotterdam sinds februari '17 tweemaandelijks een ambitieuze vrouw in de spotlights in de nieuwe theaterserie #Girlboss. Deze girlbosses weten wat ze willen en zetten alles op alles om hun dromen te verwezenlijken. Natasja Morales van Chicks And The City vraagt deze girlbosses het hemd van het lijf over ondernemerschap. Alles wordt besproken, zodat ook jij wordt geïnspireerd en gemotiveerd om te doen wat je echt wil. In de vorige edities van #Girlboss hebben inmiddels Anna Nooshin, Francien Regelink, Jet van Nieuwkerk, Cynthia Schultz en Yara Michels deelgenomen aan de serie.

• Toegang: v.a. €8,75
  • Locatie: Bibliotheektheater (begane grond)
  • Tickets: Via Eventbrite