#Girlboss: Yara Michels

Van 20:00 tot 21:30 | Centrale Bibliotheek | Kaartverkoop, Jongeren, Girlboss

#Girlboss: Yara Michels

07 Dec

Tijdens #Girlboss vraagt presentatrice Evita de Roode inspirerende, ondernemende vrouwen het hemd van het lijf over ondernemerschap. Blogger, vlogger en presentatrice Yara Michels is de vijfde girlboss die plaats neemt in het Bibliotheektheater.

Yara Michels startte acht jaar geleden een van de eerste Nederlandse modeblogs maar is tegenwoordig vooral bezig met haar lifestyle en carrière platform Chapter Friday. Hier deelt ze haar passie voor het creëren van inspirerende content en geeft ze, samen met experts, tips voor een succesvol leven voor ambitieuze vrouwen die de top willen halen. Naast haar online werk is Yara ook werkzaam voor ELLE Magazine en presenteert ze programma's zoals Fashionchick op Net5. Yara is kortom een echte #girlboss die jou alles kan vertellen over hoe je een gezond, gelukkig én succesvol leven kan leiden.

Over #Girlboss
Geïnspireerd op het boek #GIRLBOSS van Sophia Amoruso, zetten Bibliotheek Rotterdam en Hogeschool Rotterdam vanaf februari '17 tweemaandelijks een ambitieuze vrouw in de spotlights in de nieuwe theaterserie #Girlboss. Deze girlbosses weten wat ze willen en zetten alles op alles om hun dromen te verwezenlijken. Presentatrice en interviewster Evita de Roode vraagt deze girlbosses het hemd van het lijf over ondernemerschap. Alles wordt besproken, zodat ook jij wordt geïnspireerd en gemotiveerd om te doen wat je echt wil.

• Toegang: v.a. €7,50
  • Locatie: Bibliotheektheater (begane grond)
  • Tickets: aan de balie in de bibliotheek of via onderstaande button

Op de hoogte blijven van de laatste #Girlboss nieuwtjes? Ga dan naar het Facebookevent. Benieuwd naar de andere girlbosses? Lees hier meer.