Nationale Voorleesdagen & Peutertheater Festival: Ssst! De tijger slaapt (2+) UITVERKOCHT

Van 15:00 tot 15:40 | | Kaartverkoop, Nationale Voorleesdagen, Peutertheater Festival

31 Jan

Een muzikale peutervoorstelling naar het Prentenboek van het Jaar: Ssst! De tijger slaapt van Britta Teckentrup.

Ssst! De tijger slaapt van Britta Teckentrup is uitgeroepen tot het Prentenboek van het Jaar 2018. Katiuscia Principato maakte van dit prentenboek een muzikale voorstelling dat een feest is voor elk kind vanaf 2 jaar.

Over de voorstelling
Ssst! Tijger is jarig en al haar vriendjes zijn er ook! Maar zij slaapt en de dieren willen haar niet wakker maken. Er is alleen een probleem: zij ligt vreselijk in de weg. Gelukkig heeft Kikker een idee: alle dieren zweven over de tijger heen. Daarbij kunnen ze wel wat hulp gebruiken.

Na de voorstelling
Zweef over Tijger heen en ontvang een vingerpoppetje.

• Toegang: v.a. 7,50
  • Tijd: 15:00 uur
  • Tickets: via onderstaande button of aan de balie
  • Locatie: Bibliotheektheater, Hoogstraat 110

Deze activiteit is onderdeel van het Peutertheater Festival en de Nationale Voorleesdagen.