Cursus verhalen vertellen

Van 19:00 tot 21:30 | Ommoord | Kaartverkoop, Cursus

Cursus verhalen vertellen

14 Nov

Makers en Doeners organiseert in samenwerking met de gemeente Rotterdam en de Verhalenfontein een stoomcursus verhalen vertellen.

Hou je ook zo van verhalen en beter nog, zou je ze zelf graag goed willen leren vertellen? Doe dan mee met onze vertelcursus!

Door speelse oefeningen maak je kennis met vele aspecten van het vertellen, zoals verhaalstructuur, beeldend vertellen, beweging, stemgebruik en presentatie. Zo krijg je een idee van wat bij jou past en wat je kunt inzetten bij het vertellen van jouw verhalen. Er zijn drie workshops die ook afzonderlijk kunnen worden gevolgd, namelijk op 14, 21 en 28 november. Ze worden verzorgd door professionele vertellers van de Stichting Verhalenfontein.

De kosten bedragen €10,- per workshop. De workshop is gratis als je vrijwilliger of medewerker bent die al vertelt of gaat vertellen. De bibliotheek en vele organisaties zoeken nog vertellers en voorlezers. Daarnaast  is Makers en Doeners op zoek naar vertellers die met verklede figuranten gaan werken. De verteller is niet alleen. Vrijwilligers gaan verkleed en brengen dee figuren van het verhaal tot leven. Duivel, wolf of......Santa Claus. Dit jaar al start stichting Makers en Doeners in samenwerking met de bibliotheken, speeltuinen en bij Opzoomeractiviteiten met deze griezelige wintervertellingen. Opgeven kan bij Makers en Doeners!

• Toegang: €10,- per workshop
  • Aanmelden: Aan de balie of via onderstaande button.