Kinderboekenweek: Reggie Naus op bezoek (7+)

Van 11:00 tot 12:30 | Schiebroek | Gratis, Jeugd, Kaartverkoop, Kinderboekenweek

Kinderboekenweek: Reggie Naus op bezoek (7+)

14 Okt

Gruwelijk eng wordt het dit jaar tijdens de Kinderboekenweek van 4 t/m 15 oktober. Met veel griezelige activiteiten in de vestigingen van Bibliotheek Rotterdam, zoals het bezoek van Reggie Naus in Schiebroek.

Kinderboekenschrijver Reggie Naus, bekend van o.a. de Trubbel de trol, is al zijn hele leven een grote griezelfan. Hij heeft veel onderzoek gedaan naar allerlei griezels. Denk aan vampiers, weerwolven, spoken en zeemonsters. Hij vertelt je daar alles over. Ook heeft hij een nieuw boek dat over de bokkenrijders gaat. Boekhandel Coelers is deze ochtend ook aanwezig, dus scoor meteen een boek en laat hem signeren door Reggie.

• Toegang: gratis ( je hebt wel een toegangsbewijs nodig)
  • Toegangsbewijs: aan de balie of via onderstaande button

Deze activiteit is onderdeel van het Kinderboekenweekprogramma van Bibliotheek Rotterdam.