#Girlboss: Francien Regelink

Van 20:00 tot 21:30 | Centrale Bibliotheek | Kaartverkoop, Jongeren, Girlboss, Jongerenmaand

#Girlboss: Francien Regelink

21 Sep

Tijdens #Girlboss vraagt presentatrice Evita de Roode inspirerende, ondernemende vrouwen het hemd van het lijf over ondernemerschap. Hardloopfanaat en marketingtalent Francien Regelink (Girls Love 2 Run) is de vierde girlboss die plaats neemt in het Bibliotheektheater.

Francien Regelink is een ondernemer pur sang. Terwijl ze geld inzamelde om de marathon van New York te lopen hield ze een blog bij die uiteindelijk uitgroeide tot een van de succesvolste vrouwenhardloopblogs van Nederland: Girls Love 2 Run. Ook op het gebied van marketing behaald Francien succes met haar werk voor meerdere bekende (sport)merken. In 2014 zette zij de gevolgen van sexting op de kaart met haar boek Francien laat je tieten nog eens zien. Ondanks haar negatieve online ervaringen heeft Francien het internet niet de rug toegekeerd. Integendeel, ze is sterker dan ooit.

Francien Regelink is de perfecte #Girlboss om jou te vertellen hoe je minder goede ervaringen om kunt zetten in iets positiefs. Luister naar Francien en leer hoe jij succesvol wordt door de juiste instelling en mindset.

Over #Girlboss
Geïnspireerd op het boek #GIRLBOSS van Sophia Amoruso, zetten Bibliotheek Rotterdam en Hogeschool Rotterdam vanaf februari '17 tweemaandelijks een ambitieuze vrouw in de spotlights in de nieuwe theaterserie #Girlboss. Deze girlbosses weten wat ze willen en zetten alles op alles om hun dromen te verwezenlijken. Presentatrice en interviewster Evita de Roode vraagt deze girlbosses het hemd van het lijf over ondernemerschap. Alles wordt besproken, zodat ook jij wordt geïnspireerd en gemotiveerd om te doen wat je echt wil.

• Toegang: v.a. €7,50
  • Locatie: Bibliotheektheater (begane grond)
  • Tickets: aan de balie in de bibliotheek of via onderstaande button

Deze activiteit is onderdeel van de Jongerenmaand.