Rotterdam

Jeugdtheater: Raaf op reis (5+)

Van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheektheater | Jeugd, Kaartverkoop, Zomerpret

Jeugdtheater: Raaf op reis (5+)

17 Aug

De bekende Raaf van Schooltv komt naar het theater! Help toneelspeler Martin Soeters met het maken van het decor en bekijk het resultaat tijdens de avontuurlijke voorstelling.

Raaf zoekt een verhaal en gaat op reis met een magische schelp, samen met Mip, het hulpje van de tovenaar. Natuurlijk vindt Raaf dat maar niks, en Mip ook niet. Gaandeweg ontdekken ze echter dat ze samen meer kunnen bereiken dan alleen. Want wat doe je tegen een eenogige reus? En hoe overleef je een storm op zee.

Vóór de voorstelling (om 14.00 uur) help je mee met het bouwen van het decor. De trein, de boot, de bomen voor het bos of de cactussen voor de woestijn die jij hebt gemaakt, komen terug in de voorstelling.Tot slot ga je op na de voorstelling ook nog met Raaf op de foto!

Zomeractie
Kinderen die lid zijn of worden van de bibliotheek krijgen de hele zomervakantie een grote Kom uit die kraan-kleurplaat cadeau (zolang de voorraad strekt). Tot 18 jaar kost lid worden helemaal niets, dus waar wacht je nog op. Ook voor alle ouders en verzorgers die nog niet lid zijn van de bieb is er een leuke actie. Schrijf je deze zomervakantie in, dan ontvang je gratis proeflidmaatschap van drie maanden. Deze actie geldig tot 30 september.

• Toegang: v.a. €7,50
  • Locatie: Bibliotheektheater (begane grond)
  • Kaarten: via onderstaande button

Deze voorstelling is onderdeel van onze zomerprogrammering. Voor een overzicht van alle (jeugd)activiteiten tijdens de vakantie kunt u hier terecht.